il fiore healthcenters

Zoek naar antwoorden op uw vragen door hieronder trefwoorden in te voeren, of kijk door onze kennisbank.

Vanaf 1 juli mogen we weer

Volgen
 
Update: 29-06-2020

Yes we mogen weer.
1 juli mogen, onder voorbehoud, onze deuren weer open!
 

Na 3 maanden poetsen, schilderen, sportvideo’s opnemen etc. is het dan eindelijk zo ver: 1 juli mogen, onder voorbehoud, onze deuren weer open!

Desinfecteer bij binnenkomst altijd eerst je handen.

De apparatuur dien je als sporter zelf voor en na ieder gebruik te reinigen, wij zorgen uiteraard voor voldoende reinigingsmiddelen om dit mogelijk te maken en zullen uiteraard zelf ook extra schoonmaken.

In de club zelf zal de apparatuur iets verder uit elkaar staan dan normaal en waar dit niet mogelijk is zullen apparaten buiten gebruik gesteld worden. Dit alles om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ook zullen er looppaden en vakken gemaakt worden, waarbinnen bewogen kan worden.

Groepslessen kunnen we binnen de regels ook weer in onze groepsleszalen geven. Wel is het zo dat ook hier rekening gehouden dient te worden met de 1,5 meter afstand, dit zal duidelijk zichtbaar gemaakt worden. Uiteraard blijft het op de locaties waar we het aanbieden ook gewoon mogelijk virtuele lessen te volgen.

Het zijn veel regels waar we ons met zijn allen aan dienen te houden, maar het belangrijkst is: we mogen weer sporten!! We verheugen ons erop je weer te zien vanaf 1 juli, tot dan!

We hebben een antwoord op de meest gestelde vragen voor je verzameld op de volgende pagina:
 
 
 
Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 1

Opmerkingen