Onze Coronamaatregelen

Volgen

Alleen samen blijven we Safe Fit. Lees hier hoe we dat doen!

Desinfecteer bij binnenkomst altijd eerst je handen.

Wij zullen de kleedkamers en douches conform de maatregelen gesloten houden. Tevens zullen de sauna’s en squashbanen gesloten blijven.

De apparatuur dien je als sporter zelf voor en na ieder gebruik te reinigen, wij zorgen uiteraard voor voldoende reinigingsmiddelen om dit mogelijk te maken en zullen uiteraard zelf ook extra schoonmaken.

In de club zelf zal de apparatuur iets verder uit elkaar staan dan normaal en waar dit niet mogelijk is zullen apparaten buiten gebruik gesteld worden. Dit alles om de 1,5 meter afstand te waarborgen. Ook zullen er looppaden en vakken gemaakt worden, waarbinnen bewogen kan worden.

Groepslessen kunnen we binnen de regels ook weer in onze groepsleszalen geven. Wel is het zo dat ook hier rekening gehouden dient te worden met de 1,5 meter afstand, dit zal duidelijk zichtbaar gemaakt worden. Uiteraard blijft het op de locaties waar we het aanbieden ook gewoon mogelijk virtuele lessen te volgen.

Het zijn veel regels waar we ons met zijn allen aan dienen te houden, maar het belangrijkst is: samen blijven we Safe Fit!

Een antwoord op de meest gesteld vragen kun je hier vinden: