Clubs gesloten vanwege coronavirus

Volgen
Zondag 15 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Sport- en fitnessclubs, sauna’s, sexclubs en coffeeshops sluiten vanaf zondag 15 maart 18.00 uur tot en met maandag 6 april.

We hebben een antwoord op de meest gestelde vragen voor je verzameld op de volgende pagina: https://www.ifhc.nl/coronavirus/

Corona protocol: https://www.ifhc.nl/wp-content/uploads/2018/09/Protocol-Covid-19.pdf