Upgrades toevoegen/verwijderen

Volgen

Je kunt de Upgrades makkelijk zelf toevoegen of verwijderen. Login op jouw persoonlijk member area. Onder het tabblad Upgrades kun je de Upgrades toevoegen. Om een upgrade te verwijderen vul je het contactformulier in op onze website. Kies daar voor 'opzeggen' en vul duidelijk in dat het om het opzeggen van je upgrade gaat en om welke upgrade het gaat.