il fiore healthcenters

Zoek naar antwoorden op uw vragen door hieronder trefwoorden in te voeren, of kijk door onze kennisbank.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Volgen

Je kunt jouw lidmaatschap zelf opzeggen. Log in op jouw persoonlijk member area en ga naar "profiel" en vervolgens "contractgegevens". Hier zie je de actieve lidmaatschappen en eventuele upgrades en na het klikken op het lidmaatschap krijg je een optie om deze op te zeggen. Let op: eventuele upgrades dienen apart opgezegd te worden.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 2

Opmerkingen

  • Avatar
    Henriette Aalfs

    Ik kom niet bij het contactformulier op de website!!!

  • Avatar
    ina

    ik zie nergens op de website het opzegformulier ??