il fiore healthcenters

Zoek naar antwoorden op uw vragen door hieronder trefwoorden in te voeren, of kijk door onze kennisbank.

Groepslessen reserveren

Volgen

Groepslessen reserveren kan gemakkelijk in de member area (mijn il fiore) op de website of in de app. Log in op jouw persoonlijk member area. Je komt dan direct op het groepslesrooster. Wachtwoord vergeten? Geen probleem, klik op 'wachtwoord vergeten' en je kunt direct een nieuw wachtwoord aanmaken.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen