Is het ook mogelijk om een dagpas aan te vragen

Volgen

Jazeker is dit mogelijk. Wat leuk dat je een keer bij ons wilt komen sporten! Onder het menu "Aanbod" klik je op "proefsporten" voor meer informatie en het aanvragen van een Gratis Dagpas

De gratis dagpas kan slechts 1 keer per persoon worden aangevraagd. Wel kan er aansluitend een dagpas worden aangeschaft. De kosten voor deze betaalde dagpas zijn €10,- en kunnen bij de receptie van de club worden voldaan per pin.