il fiore healthcenters

Zoek naar antwoorden op uw vragen door hieronder trefwoorden in te voeren, of kijk door onze kennisbank.

Is het ook mogelijk om een dagpas aan te vragen

Volgen

Jazeker is dit mogelijk. Wat leuk dat je een keer bij ons wilt komen sporten! Onder het menu "Aanbod" klik je op "proefsporten" voor meer informatie en het kopen van een dagpas.

De kosten voor deze betaalde dagpas zijn €7,99 en geven je de mogelijkheid om gedurende 1 dag gebruik te maken van alle faciliteiten.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen